SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kongahälla Allmänna IK
Friidrott

Välkommen till Kongahälla AIK!

Välkommen till Kongahälla AIK!

 

Här samlar vi all information om klubben, våra träningsgrupper och deras aktiviteter, våra arrangemang och mycket mer. 

 
Är du intresserad av att testa friidrott?
Fyll i formuläret via länken nedan så hör vi av oss:
Vid frågor och funderingar! Maila Madde på kansliet: kaik.friidrott@gmail.com
Träningsgrupp för barn födda 2017
2024-04-04 14:31

Nu är det äntligen dags att starta igång en träningsgrupp för flickor och pojkar födda 2017! Vi tränar och har roligt tillsammans på onsdagar kl.17-18 på Kongevi med start onsdag 17/4. De första tre gångerna får man vara med utan kostnad för att testa på.

 

Friidrott en rolig och allsidig idrott. Förutom en stor variation mellan olika grenar; löpning, häck, längd, höjd och kast, innehåller träningarna konditions-, koordinations- och rörlighetsövningar. Fokus på träningarna är att ge varje barn chansen att utvecklas och att känna glädje över att idrotta och röra på sig. 

 

Vi har begränsat antal plaster så passa på att anmäla ditt barn så snart som möjligt. Om du som förälder kan vara med som ledare får ditt barn förtur i kön. Det krävs ingen friidrottsbakgrund för en ledarroll. Ungdomar i Kongahälla AIK assisterar under träningarna och bidrar med friidrottskompetens. Under de första träningstillfällena kommer dessutom en erfaren ledare från en av våra äldre grupper att vara med som mentortränare och bidra med erfarenhet och kunskap. 

 

Anmälan sker via Intresseanmälan till Kongahälla AIK - Kongahälla Allmänna IK - SportAdmin ange också om du kan tänka dig att vara med som ledare.

Nu är det dags för årsmöte!
2024-02-08 18:07

Alla medlemmar har fått inbjudan utskickad på mail.

 

Välkomna!

 
Våra sponsorer