SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kongahälla Allmänna IK
Friidrott

Funktionärsuppdrag
Tack för din insats du gör för Kongahälla AIK och föreningslivet. Genom att vara funktionär!
 
För att klubben skall kunna arrangera och vara medarrangör till tävlingar krävs att föräldrar och anhöriga till de aktiva kan ställa upp som funktionärer.  Att vara funktionär ger positiv energi och skapar glädje för alla deltagare och funktionärer. Tillsammans gör vi detta till roliga dagar både för de aktiva, oss funktionärer och för publiken! 
 
Aktuella bestämmelser, beslutade av styrelsen, för hur många funktionärsuppdrag man behöver åta sig per år är:
  • För aktiva födda -13 eller tidigare. Ska en förälder/anhörig delta som funktionär vid minst 2 tillfällen per aktiv och år.
  • Har ni fler är en aktiv  per familj gäller istället 3 tillfällen per familj och år. 
  • Om en förälder/anhörig är tränare/ledare i en träningsgrupp gäller minst 1 tillfälle per aktiv och år. 
  • Det går utmärkt att vara fler från samma familj på ett arrangemang och då räknas varje deltagande arrangör som ett tillfälle. 
Anmälningsrutiner
Kansliet behöver er anmälan till de funktionärsuppdrag ni väljer att delta på senast 15 april . De familjer som då inte valt vilka arrangemang de kan delta i kommer att tilldelas uppdrag utifrån var det finns behov. 
 
Anmälan till respektive arrangemang sker i särskilda formulär som stängs då behovet av funktionärer till det arrangemanget är uppfyllt. För att få så stor valfrihet som möjligt rekommenderas därför att ni anmäler er så tidigt som möjligt! 
Aktuella arrangemang för funktionärsuppdrag 2021
Nedanstående arrangemang är aktuella för funktionärsuppdrag kalenderåret 2021.  Vi kraftsamlar inför Göteborgsvarvs veckan i sep.
 
Aktuellt anmälningsläge är uppdaterat varje vecka 
 
Uppdaterat 18 juni  kl 05.38
 
 
 
29 maj: Trekungakastet. Kasttävling på vår kastplanen i Skälebräcke, Kungälv. 30 funktionärer.  Fullt
 
V 26:  Friidrottskola vuxen närvaro och  fixa med mellanmål och lunch ihop med Peter 2 st per dag 28-29-30- juni och 1 juli
Anmälan: Dessa uppdrag vill jag att ni skickar ett mejl. kaik.friidrott@gmail.com   28 = 0 plats kvar 29 = 0 platser kvar30 = 0 platser kvar                          1 juli = 0  platser kvar
 
27 juni  Trekungahoppet. En mindre variant av Trekungamötet. Där vi har grenarna längd, Stav, Höjd och Tresteg 30 funktionärer. Fullt
 
 
 
11 sep: Göteborgsvarvet 45 personer. Har hand om bandel 5. Saknas 24 funktionärer
 
18 sep: Lilla Göteborgsvarvet 86 st. Har hand om banan och vätskestationen. Saknas 38 funktionärer
 
2 okt: Terräng DM och ICA MAXI Loppet. Terränglöpningstävlingar i Fontin, Kungälv. 40 funktionärer. Fullt med funktionärer 
 
 
 
Våra sponsorer