SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kongahälla Allmänna IK
Friidrott

Klubbkläder
Klubben har ihop med Trimtex tagit fram en klädkollektion exklusivt designad för oss. Kollektionen består av tävlings- och träningskläder och är framtagen för att alla inom klubben skall ha ett enhetligt utseende. För att tävla för Kongahälla AIK krävs godkända tävlingskläder från och med det år man fyller 12 år. För barn yngre än 12 år är det tillåtet att tävla i den röda medlems-T-shirten.

Rutin för beställning av klubbkläder 
Beställningar av kläder kan göras ca två gånger per år. I samband med detta erbjuds klädprovning i kansliet vid något/några tillfällen varefter Trimtex webbshop är öppen för beställningar ett par veckor. Leverans sker efter ytterligare några veckor till kansliet när medlemmarna kan hämta kläderna. 

Beställningsperioden för våren 2020 är redan passerad. Nästa period är preliminärt hösten 2020. 

Vid beställning från Tromtex webbshop behöver var och en skapa ett konto enligt nedan. 

  • Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt. Det har ibland tyvärr rapporterats problem med användningen av Internet Explorer.
  • Gå in på sidan https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/kongahaella-aik/ 
  • Alternativ 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med er e-mail och lösenord.
  • Alternativ 2: Som ny kund klickar du på "Nytt konto" och fyller i dina uppgifter och väljer ett eget lösenord. 
  • När du loggat in/skapat nytt konto, klicka på "Mitt Trimtex". HÄr kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där du ska fylla i teamkoden: kongahalla19 och klicka på ”Lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och du klickar på ”Besök teamshopen”.  
Det går att skapa ett konto och kika runt i shoppen när som helst men det går bara att lägga beställningar under de angivna perioderna vår och höst. 

Exempel på kläder ur KAIKs kollektion:
 
 
Våra sponsorer