SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kongahälla Allmänna IK
Friidrott

Anmälan till tävlingar, resor o läger
Anmälan till olika aktiviteter sker i huvudsak genom olika webbformulär på specifika länkar enligt nedan. Notera att du ska få en bekräftelse på din anmälan på din angivna mailadress. Kontakta kansliet om du inte fått någon bekräftelse inom några minuter efter att du skickat in din anmälan. 

Observera att dessa länkar bara är anmälan för Kongahälla AIKs medlemmar. Allmän anmälan till våra arrangemang sker enligt instruktioner under respektive arrangemangssida (TrekungamötetTrekungakastetTerräng-DMICA Maxi-loppet).
Tävlingar
För att som medlem i Kongahälla AIK anmäla sig till en tävling fyller man i formuläret på länken nedan. Observera att vi inte har möjlighet att ta in anmälningar via mail!
 
Följande regler gäller för anmälan till tävlingar. 
  • Klubben betalar ordinarie anmälningsavgift till utlysta och sanktionerade tävlingar.
  • Vid efteranmälan gör den tävlande själv sin anmälan direkt till arrangören.
  • Vid efteranmälan betalas hela efteranmälningsavgiften direkt av den person som efteranmält sig.
  • Om den aktive inte kommer till tävlingen eller avstår från gren under tävling utan giltiga skäl, kommer föreningen fakturera anmälningsavgiften till berörd familj.
  • Giltiga skäl är sjukdom eller skada och skall anmälas till tränare/ledare som är närvarande vid tävlingen.
  • Föreningen betalar max 3 individuella starter per tävlingsdag.

 

OBS OBS!  Anmäla till vår egen tävling 27 juni gör ni i detta formulär:  Trekungamötet anmälan 

 
Klicka på länken nedan för att anmäla dig till tävlingar.
 
För Lilla Göteborgsvarvet och Cityvarvet krävs annorlunda uppgifter varför anmälan till dessa tävlingar istället sker på nedanstående länk. (Observera att Lilla Göteborgsvarvet och Cityvarvet är i höst varvasveckan är 11-19 sep)
Friidrottsskola + Sommarlägret v 26
På sommarlovet, vecka 26 måndag till torsdag, hålls ett sommarläger för barn mellan 10 och 14 år samt en friidrottsskola för barn mellan 7 och 9 år. Inbjudan och anmälningsformulär till de olika aktiviteterna når ni på länkarna nedan.
 
Friidrottsskola födda 2012-2014            31 anmälda till 27 maj
 
 
Sommarlägret  födda 2007-2011           Vi kan inte ta in fler nu. Men ni kan fortfarande anmäla er och hamna på kölista om vi får avhopp
 
Tränarutbildning
Alla klubbar i Göteborgs Friidrottsförbund erbjuds utbildningar för sina tränare. Aktuellt utbud och schema finns alltid att se på  på https://www.goteborgfriidrott.se/Utbildning/ucvast

För att klubben ska stå för anmälningsavgift behöver anmälan av KAIKs tränare ske via formuläret nedan. Observera att utbildningarna brukar bli fulltecknade väldigt fort och att det är "först till kvarn" som gäller. Har du som tränare frågor kring kurserna eller något annat kan du höra av dig till Peter på kansliet. 

Anmälan sker på furmuläret nedan. 
 
Våra sponsorer