Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kongahälla Allmänna IK
Friidrott

Anmälan till tävlingar, resor o läger
Anmälan till olika aktiviteter sker i huvudsak genom olika webbformulär på specifika länkar enligt nedan. Notera att du ska få en bekräftelse på din anmälan på din angivna mailadress. Kontakta kansliet om du inte fått någon bekräftelse inom några minuter efter att du skickat in din anmälan. 

Observera att dessa länkar bara är anmälan för Kongahälla AIKs medlemmar. Allmän anmälan till våra arrangemang sker enligt instruktioner under respektive arrangemangssida (TrekungamötetTrekungakastetTerräng-DMICA Maxi-loppet).
Friidrottsskola + Sommarlägret v 26
På sommarlovet, vecka 26 måndag till torsdag, hålls ett sommarläger för barn mellan 10 och 14 år samt en friidrottsskola för barn mellan 7 och 9 år. Inbjudan och anmälningsformulär till de olika aktiviteterna når ni på länkarna nedan.

Friidrottsskola födda 2011-2013

Sommarlägret  födda 2006-2010
Tävlingar
För att som medlem i Kongahälla AIK anmäla sig till en tävling fyller man i formuläret på länken nedan. Observera att vi inte har möjlighet att ta in anmälningar via mail!

Följande regler gäller för anmälan till tävlingar. 
  • Klubben betalar ordinarie anmälningsavgift till utlysta och sanktionerade tävlingar.
  • Vid efteranmälan gör den tävlande själv sin anmälan direkt till arrangören.
  • Vid efteranmälan betalas hela efteranmälningsavgiften direkt av den person som efteranmält sig.
  • Om den aktive inte kommer till tävlingen eller avstår från gren under tävling utan giltiga skäl, kommer föreningen fakturera anmälningsavgiften till berörd familj.
  • Giltiga skäl är sjukdom eller skada och skall anmälas till tränare/ledare som är närvarande vid tävlingen.
  • Föreningen betalar max 3 individuella starter per tävlingsdag.
Klicka på länken nedan för att anmäla dig till tävlingar.

För Lilla Göteborgsvarvet och Cityvarvet krävs annorlunda uppgifter varför anmälan till dessa tävlingar istället sker på nedanstående länk. (Observera att Lilla Göteborgsvarvet och Cityvarvet är inställt år 2020!)
Tränarutbildning
Alla klubbar i Göteborgs Friidrottsförbund erbjuds utbildningar för sina tränare. Aktuellt utbud och schema finns alltid att se på  på https://www.goteborgfriidrott.se/Utbildning/ucvast

För att klubben ska stå för anmälningsavgift behöver anmälan av KAIKs tränare ske via formuläret nedan. Observera att utbildningarna brukar bli fulltecknade väldigt fort och att det är "först till kvarn" som gäller. Har du som tränare frågor kring kurserna eller något annat kan du höra av dig till Peter på kansliet. 

Anmälan sker på furmuläret nedan. 
 
Våra sponsorer