Stark framtidstro vid friidrottens föreningsmöte

2018-10-22 08:29
Fredag och lördag den 19-20 oktober samlades ett 60-tal representanter för friidrottsgöteborg för en höstträff och dialog om verksamheten. Det blev ett framåtriktat och engagerat möte.
  • Uppdaterad: 2018-10-22 08:29

På plats under mötet var Göteborgs Friidrottsförbunds styrelse, aktivas råd, ordföranden och föreningsrepresentanter från distriktets 15 arenaföreningar samt kanslipersonal. Under mötet diskuterades värdegrund, samarbetsformer, 2019 års aktiviteter, ekonomi samt senaste veckans uppmärksamhet i media.

Det var ett konstruktivt möte där samarbete, glädje, respekt och utveckling stod i centrum för diskussionerna.

Vi vill med denna gemensamma skrivelse tydligt markera vår starka vilja till samarbete i friidrottsgöteborg idag. Vi är glada och stolta över den energi som präglade mötet och att detta framåtriktade arbete fortsätter.

Skribent: Peter Johansson

MAXI Stormarknad

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

Conscriptor